Muziek 6 t/m 99 jaar

Zang

Je stem is een bijzonder instrument dat je altijd bij je hebt. Tijdens de zanglessen leer je hoe je je stem kunt gebruiken als instrument.
Er is veel aandacht voor technieken, waardoor je leert om je stem zo optimaal mogelijk te gebruiken. We werken aan ademhalingstechnieken, houding, uitspraak, stembereik, microfoontechniek, meerstemmigheid, tekstinterpretatie, timing, dynamiek, eigenheid en presentatie. Maar het plezier in het zingen staat altijd voorop.

Onze zanglessen voor kinderen, jongeren en volwassenen zijn geschikt voor ieder niveau. Of je nu beginner of al gevorderd bent.

Aantal lessen: 36 lessen
Lesdag: in overleg
Start: week 37 – 2024
Later instromen is mogelijk, het lesgeld wordt dan naar rato aangepast.
Prijs: afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie.
Bekijk het tariefoverzicht muziek

 

 

 

Marco Rypma

Marco is geboren en getogen Folsgeare (FRL) en was eerst werkzaam als timmerman maar heeft toch een switch gemaakt naar de muziek. Via het conservatoria in Maastricht (solozang, tuba en opera), Groningen (docent muziek) en Utrecht (applicatie koordirectie) heeft hij een brede muzikale ervaring en interesse opgedaan. Marco zong in zowel opera, musical en oratoria. In diverse samenstellingen zingt hij van Bach tot Brel! Marco is werkzaam als koordirigent, zangdocent, zanger, docent muziek en organisator van projecten. Naast de muziek is het werken met hout altijd gebleven. Hout is net als muziek een unieke werkvorm. Hoe ontwikkelt jouw passie zich tot een verhaal? Elk mens is uniek met zijn eigen identiteit. Hoe ga je groeien? Het is een uitdaging die ik graag met jou aanga!