Muziek 6 t/m 99 jaar

Toetsen

Als je net begint met muziekles is het best lastig om al een keuze te moeten maken voor een instrument. Kies je voor de overweldigende klanken van het kerkorgel dat niet voor niets de koning der instrumenten wordt genoemd? Of kies je voor de piano waar je heel veel muziekstijlen op kunt spelen en dat heel geschikt is om andere instrumenten en zangers (misschien wel jezelf) te begeleiden. Of kies je toch voor het keyboard met z’n vele mogelijkheden en dat natuurlijk heel geschikt is om bijvoorbeeld in een band te gebruiken?

Kiezen is niet meer nodig. Vanaf nu is het mogelijk voor kinderen die beginnen een jaar lang kennis te maken met deze drie instrumenten. Het uitgangspunt voor de lessen is het aanleren van een goede pianotechniek om vervolgens de mogelijkheden van het kerkorgel en het keyboard te gaan ontdekken. Tijdens de lessen is er aandacht voor improvisatie en natuurlijk gaan we ook leren noten lezen. Om te kunnen oefenen moeten de kinderen thuis de beschikking hebben over een (digitale) piano of een keyboard.

Mocht je al wel een keuze hebben gemaakt dan is het natuurlijk ook mogelijk om meteen te kiezen voor pianoles, kerkorgelles of keyboardles.

De lessen zijn te volgen vanaf zes jaar. De lessen worden voor kinderen bij voorkeur gegeven in groepsverband.

Aantal lessen: 38 lessen
Lesdag: in overleg
Start: week 37 – 2023.
Later instromen is mogelijk, het lesgeld wordt dan naar rato aangepast.
Prijs: afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie.
Bekijk het tariefoverzicht muziek

docent: nader te bepalen