Muziek 4 t/m 99 jaar

Blokfluit

De blokfluit is een veelzijdig blaasinstrument waar je zeer uiteenlopende muziekstijlen op kan spelen: van klassiek tot popmuziek. Het instrument is erg geschikt als je wil beginnen met muziek maken en noten wil leren lezen. In aanschaf is het instrument niet zo duur en ook kinderen kunnen er al gemakkelijk liedjes op spelen. Ook is de blokfluit bij uitstek een ensemble (samenspel) instrument.

Onze blokfluitlessen voor kinderen, jongeren en volwassenen zijn geschikt voor ieder niveau. Of je nu beginner of al gevorderd bent.

Aantal lessen: 38 lessen
Lesdag: in overleg
Start: week 37 – 2023.
Later instromen is mogelijk, het lesgeld wordt dan naar rato aangepast.
Prijs: afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie.
Bekijk het tariefoverzicht muziek

Irena Wawrzyniak

Mijn naam is Irena Wawrzyniak. Ik ben gediplomeerd muziekdocente (piano/orgel/accordeon). In kom uit Polen en werk al meer dan 20 jaar in Nederland in de muziekwereld. Met groot plezier werkte ik 15 jaar bij Muziekschool Reichenbach en daarna ben ik eigenaresse van deze muziekschool geworden. Ik bespeel blokfluit en een aantal snaar- en blaasinstrumenten. Mijn lievelingsinstrument was altijd en blijft toch de accordeon. Daarnaast ben ik sinds 1999 dirigente van het Urker Accordeon Ensemble.