Muziek 4 t/m 99 jaar

Blokfluit

De blokfluit is een veelzijdig blaasinstrument waar je zeer uiteenlopende muziekstijlen op kan spelen: van klassiek tot popmuziek. Het instrument is erg geschikt als je wil beginnen met muziek maken en noten wil leren lezen. In aanschaf is het instrument niet zo duur en ook kinderen kunnen er al gemakkelijk liedjes op spelen. Ook is de blokfluit bij uitstek een ensemble (samenspel) instrument.

Onze blokfluitlessen voor kinderen, jongeren en volwassenen zijn geschikt voor ieder niveau. Of je nu beginner of al gevorderd bent.

Aantal lessen: 36 lessen
Lesdag: in overleg
Start: week 37 – 2024
Later instromen is mogelijk, het lesgeld wordt dan naar rato aangepast.
Prijs: afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie.
Bekijk het tariefoverzicht muziek

 

Hetty de Boer

Mijn naam is Hetty de Boer – Pasterkamp. Al jaren geef ik blokfluitles aan huis aan groepjes kinderen vanaf zeven jaar en nu wil ik dit huiskamergevoel graag meenemen naar de muziekschool, waar ik nieuwe groepjes wil starten. Muziek maken moet eerst leuk gevonden worden. Als ouders kom je er dan ook achter of er een ‘kwartje valt’. Dat gebeurd als het kind helemaal uit zichzelf gaat oefenen. Gewoon omdat het leuk is. Dan is uw kind er ook klaar voor om te investeren in een muzikale toekomst. En is mijn doel bereikt. In de praktijk kunnen kinderen drie jaar bij mij blijven. Er is dan een mooie basis gelegd.