Muziek 6 t/m 99 jaar

Kerkorgel

Een klassieke kerkorgel is een instrument dat tot de verbeelding spreekt, niet alleen vanwege de afmetingen maar ook vanwege de grootse klank. Naast de traditionele kerkmuziek kunnen ook moderne muziekstukken op het orgel worden gespeeld. De keuze van de muziek wordt afgestemd op jouw voorkeur. Onze orgellessen voor kinderen, jongeren en volwassenen zijn geschikt voor ieder niveau. Of je nu beginner of al gevorderd bent. Je wordt bij ons individueel begeleid.

Je krijgt bij ons aanvankelijk les op een elektronisch kerkorgel, op termijn zoeken we naar een kerk waar we les kunnen geven op een echt pijporgel.

Aantal lessen: 36 lessen
Lesdag: in overleg
Start: week 37 – 2024
Later instromen is mogelijk, het lesgeld wordt dan naar rato aangepast.
Prijs: afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie.
Bekijk het tariefoverzicht muziek

 

Gertine Hoefnagel

Gertine Hoefnagel (1997) volgde vanaf haar 7e jaar orgellessen bij Jurriën Plender en Arjan van Hees aan muziekschool Quintus te Kampen. Daar heeft ze de diploma’s A, B, C en D Cum-Laude behaald. Van 2015-2019 volgde ze privélessen bij Sander van den Houten en gaf ze zelf les aan aspirant-organisten.

Momenteel studeert ze orgel bij Bas de Vroome, Zuzana Ferjenčikova en Christian Schmitt, kerkmuziek bij Hanna Rijken (liturgiek), Arie Hoek (cantoraat en hymnologie) en Hayo Boerema (improvisatie), en koordirectie bij Wiecher Mandemaker aan het Rotterdams conservatorium. Gertine sloot haar bijvakken piano, basso continuo en klavecimbel af bij respectievelijk Martin Lekkerkerk en Bas de Vroome. Gertine deed mee met concoursen en behaalde de 3e prijs bij het Quintus Orgelconcours in Kampen.

Sinds 2013 is ze organist van verzorgingstehuis De Amandelboom in Kampen, sinds 2020 organist van de Scots International Church in Rotterdam en sinds 2022 is ze als organist verbonden aan het Ikazia Ziekenhuis te Rotterdam.